Glasbeno-športni spektakel s Kvatropirci

V izjemnem ambientu Poletnega gledališča Studenec vam z gosti Kvatropirci pripravljamo glasbeno-športni spektakel. Skladbe, ki so spremljale olimpijske igre in druge športne prireditve bodo izvedene v zanimivi kombinaciji orkestra in atraktivnega moškega vokalnega kvarteta. Vse skupaj bo v celoto povezal znani športni novinar Saša Jerkovič. Kdaj? V petek, 3. junija, ob 21. uri.

Doživite čudovito glasbeno izkušnjo s Kvatropirci in Godbo Domžale na enem od največjih pokritih letnih gledališč v Sloveniji.

INFORMACIJE O VSTOPNICAH

Rezervacije vstopnic na telefonski številki: 030 452 961 vsak delovnik med 9:00 in 18:00. Cena vstopnice: 15€ za odrasle in 10€ za otroke.

S Kvatropirci, ki že deset let z užitkom in iz srca prepevajo na koncertih, porokah, obletnicah in presenečenjih smo se za skupni projekt dogovarjali že kar nekaj časa, pa nam v korona obdobju ni bilo usojeno. S toliko večjim veseljem smo se za letošnje leto dogovorili za olimpijsko tematiko koncerta, ki jo je predlagal naš dirigent Gregor Vidmar. Lokacija koncerta, Poletno gledališče Studenec, je bila logična izpeljava in velika želja, ki so nam jo v Kulturnem društvu Miran Jarc Škocjan uresničili in koncert dodali tudi v njihov poletni festival. Pred nami je torej zelo izviren projekt, ki vas bo gotovo navdušil. 

Godbena prioriteta je že od leta 1884 enaka – Glasba.

Godbo Domžale je leta 1884 ustanovil takratni domžalski učitelj Franc PFEIFER. Na začetku svojega delovanja je godba delovala pod okriljem domačega gasilskega društva, zato so bili godbeniki na svojem prvem nastopu istega leta, pri odprtju gostilne v Stobu, oblečeni kar v gasilske uniforme. Prva svetovna vojna je tudi med godbeniki razredčila vrste, saj je bilo veliko članov vpoklicanih. Med vojno je godba nastopala predvsem na pogrebih, po vojni pa je začela z rednimi vajami.