Novice

V MUZIKALIH ...

Po lanskoletnem pomladnem projektu Godba v gibanju se tokrat odpravljamo v glasbo, ki jo pišejo muzikali. Z Evo Černe, Nejcem Lisjakom in Luko Einfaltom vam bomo popestrili junijski petek.

Eva Černe, vrhunska vokalistka, s katero smo že sodelovali, bo tudi tokrat pokazala kaj vse zmore pričarati s svojim glasom.
Nejc Lisjak je gotovo največji poznavalec muzikalov v naši okolici. Kot režiser, igralec in producent je tako ali drugače sodeloval pri postavitvah muzikalov Moje pesmi moje sanje, Annie, Pepelka itn. Talentirani Nejc bo povezoval naš večer.
Z Luko EInfaltom smo spomladi snemali zgoščenko, na kateri kot solist evfonist z našo pomočjo predstavlja izvrsten inštrument. Nekaj boste torej lahko slišali še preden bo zgoščenka izdana.
 
Vljudno vabljeni v Kulturni dom Radomlje, kjer bomo z dirigentom Damjanom Tomažinom tudi letos pokazali vsestranskost in kakovost domžalskega pihalnega orkestra.
 
VSTOPNICE:
-otroci (do 15 let) in upokojenci:  7€
-odrasli: 10€
Vstopnice rezervirajte na naši telefonski številki 031 669 287, ali pri godbenikih, na voljo po bodo tudi uro pred koncertom.
v muzikalih 2018

Godbena prioriteta je že od leta 1884 enaka – Glasba.

Godbo Domžale je leta 1884 ustanovil takratni domžalski učitelj Franc PFEIFER. Na začetku svojega delovanja je godba delovala pod okriljem domačega gasilskega društva, zato so bili godbeniki na svojem prvem nastopu istega leta, pri odprtju gostilne v Stobu, oblečeni kar v gasilske uniforme. Prva svetovna vojna je tudi med godbeniki razredčila vrste, saj je bilo veliko članov vpoklicanih. Med vojno je godba nastopala predvsem na pogrebih, po vojni pa je začela z rednimi vajami.

PREBERI VEČ
agrard badex berni borstar bossplast ccn cirius domzalec erpium florjan forte geosan gercar glasbila gsd helios jeretina jskd jurcek keber kos ksradomlje kssimonajenka ksslavkaslandra ksvencljaperka lencek logostrade majhenic metalprofil modrenovice nose obcinadomzale omers petkovski pocivavsek ravbar remeda s-atelje sam servis-pihal sij slamnik systemair triglav-papir turisticno-drustvo vidmar vitanest vodoterm vrtart