Novice

Cálmate!

Za nami je še en dan španske pustolovščine...
Pod nebom brez oblačka smo se najprej korakajoč sprehodili po ulicah Castellona. Sprevod smo skupaj z japonskim in belgijskim orkestrom zakuljučili na trgu pod palmami, kjer smo obiskovalce navdušili z našim show programom.
 
Izredno sta nas impresionirala nastopa kolegov iz tujine, ki so nam tako pokazali, kje imamo še prostor za izbolšjave in nam dali dodaten zagon za prihodnje podvige.
Debate glede našega nadalnjega show programa so se že razplamtele, tako da vam obljubljamo, da vam nadgradnjo našega nastopa kmalu predstavimo (naj vam prišepnemo da bo to konec maja ...)
 
Sledite nam tudi na zadnji dan naše španske pustolovščine, ko se bomo poslovili od prelepega Castellona ;)

Godbena prioriteta je že od leta 1884 enaka – Glasba.

Godbo Domžale je leta 1884 ustanovil takratni domžalski učitelj Franc PFEIFER. Na začetku svojega delovanja je godba delovala pod okriljem domačega gasilskega društva, zato so bili godbeniki na svojem prvem nastopu istega leta, pri odprtju gostilne v Stobu, oblečeni kar v gasilske uniforme. Prva svetovna vojna je tudi med godbeniki razredčila vrste, saj je bilo veliko članov vpoklicanih. Med vojno je godba nastopala predvsem na pogrebih, po vojni pa je začela z rednimi vajami.

PREBERI VEČ
agrard badex berni borstar bossplast ccn cirius domzalec erpium florjan forte geosan gercar glasbila gsd helios jeretina jskd jurcek keber kos ksradomlje kssimonajenka ksslavkaslandra ksvencljaperka lencek logostrade majhenic metalprofil modrenovice nose obcinadomzale omers petkovski pocivavsek ravbar remeda s-atelje sam servis-pihal sij slamnik systemair triglav-papir turisticno-drustvo vidmar vitanest vodoterm vrtart