Novice

KONČALI Z MUZIKLOM ANNIE

Po točno enem letu smo v Kulturnem domu Radomlje še zadnjič izvedli muzikal Annie. V 22 ponovitvah se je med godbo in igralci vzpostavila super vez prijateljstva, glasbenega sodelovanja in zaupanja drug v drugega, da bomo zvozili prav vsako predstavo in dali vse od sebe.

Godbeniki in godbenice smo definitivno hvaležni za priložnost s katero smo tudi sami tako osebno kot tudi kot glasbeniki močno zrasli. Dokaj mlada zasedba je tako polna za izkušnjo več in pripravljena na nove izzive. Definitivno pa smo dokazali, da smo kos kakršnikoli nalogi, ki nam pride nasproti.

Na tem mestu bi se radi zahvalili prav vsem. Najprej seveda hvala predsednici Ani, ki se je vse to dogovorila, dirigentu Damjanu Tomažinu, ki je z veliko zavzetosti in pridnosti prevzel ta projekt in nas popeljal do želenga cilja. Hvala Kulturnemu društvu Mlin Radomlje in Kulturnemu društvu Ihan za prijetno in uspešno sodelovanje. Hvala režiserju Nejcu Lisjaku, vsem igralcem, ozvočevalcem, lučkarjem, vsem. Seveda hvala tudi Vam draga publika, ki ste si muzikal Annie tudi prišli ogledat in s tem podprli ljubiteljsko gledališče. Na koncu pa hvala vsem godbenikom, ki smo skupaj kreirali lepo eno leto pod odrom v Kulturnem domu Radomlje. DO JUTRI! :)

                                                                                                                                                                                                               Polona Mežnar

Godbena prioriteta je že od leta 1884 enaka – Glasba.

Godbo Domžale je leta 1884 ustanovil takratni domžalski učitelj Franc PFEIFER. Na začetku svojega delovanja je godba delovala pod okriljem domačega gasilskega društva, zato so bili godbeniki na svojem prvem nastopu istega leta, pri odprtju gostilne v Stobu, oblečeni kar v gasilske uniforme. Prva svetovna vojna je tudi med godbeniki razredčila vrste, saj je bilo veliko članov vpoklicanih. Med vojno je godba nastopala predvsem na pogrebih, po vojni pa je začela z rednimi vajami.

PREBERI VEČ
agrard badex berni borstar bossplast ccn cirius domzalec erpium florjan forte geosan gercar glasbila gsd helios jeretina jskd jurcek keber kos ksradomlje kssimonajenka ksslavkaslandra ksvencljaperka lencek logostrade majhenic metalprofil modrenovice nose obcinadomzale omers petkovski pocivavsek ravbar remeda s-atelje sam servis-pihal sij slamnik systemair triglav-papir turisticno-drustvo vidmar vitanest vodoterm vrtart